CONTACTE TRAINSA

Transportes Inmediatos Sabadell, S A

TRANSPORTES INMEDIATOS SABADELL

Transport urgent

 

Oficines centrals:  Bernat Metge 92, 08205 – Sabadell ( Barcelona)
Telèfon: 93 723 85 20
E-MAIL: trainsa@trainsa.es
Horari : 8:00 a 18:00 de dilluns a divendres.

TIPSA-SABADELL

Transport Integral Paqueteria

Direcció: Bernat Metge 92, 08205 – Sabadell ( Barcelona)
Telèfon: 93 159 59 00
E-MAIL: trainsa@trainsa.es

 

A TRAINSA ESTEM A LA SEVA DISPOSICIÓ

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Control de SPAM

Acepto la Politica de Privacitat i la Politica de Cookies d'aquest lloc web.

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de TRANSPORTS IMMEDIATS SABADELL SA amb CIF A62065198 i domicili social situat a BERNAT METGE, 92 08205, SABADELL (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, TRANSPORTS IMMEDIATS SABADELL SA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
L'informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.
TRANSPORTS IMMEDIATS SABADELL SA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que TRANSPORTS IMMEDIATS SABADELL SA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. </ Span>
D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic administracion@trainsa.es .
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.