Gestió de flotes amb tecnologies eficients

La transformació digital va assolint el sector del transport de mercaderies per carretera, entre les quals, la gestió de flotes amb tecnologies eficients resulta indispensable.

La transformació digital abasta diversos processos dins de les empreses, entre d’altres, l’aplicació de tecnologies a processos que fins ara quedaven en el registre en paper o una plantilla Excel. En aquest sentit, la tecnologia de localització satelital o georeferenciada marca un abans i un després en les empreses dedicades al transport i els serveis logístics.

Avantatges de les tecnologies per a la gestió de flotes

En matèria de controls interns, el que fins ara depenia en gran mesura de la bona comunicació amb el conductor del vehicle, ara pot fer de manera automàtica i en temps real. Algunes de les informacions que es poden obtenir a partir de les tecnologies per a la gestió de flotes:

  • Controlar la velocitat a la qual es desplaça el vehicle
  • Rebre notificacions quan es sobrepassen els límits de velocitat
  • Comprovar l’estat general del vehicle (com les condicions tècniques o de seguretat)
  • Rebre informes periòdics per al seguiment de les necessitats de manteniment
  • Revistar la informació històrica de recorreguts presentats en un mapa

Entre moltes altres dades i informació analítica que ofereix l’ús de tecnologies, aquests són indispensables per a portar un control en tot moment sobre els vehicles i el compliment de les normatives.

Una gestió de flotes més eficient

Un altre punt que destaca en l’ús d’aquestes tecnologies és la possibilitat d’organitzar la flota i planificar individualment les rutes de servei. Amb aquesta característica és possible optimitzar al màxim els recursos, tant en les flotes i conductors, com en el consum de combustible i quilòmetres recorregut.

En TRAINSA ens comprometem a oferir un millor servei al client, en menys temps i maximitzant la rendibilitat per als enviaments de qualsevol tipus de negoci. Coneix-nos.