MISSATGERIA A SABADELL

Transportes Inmediatos Sabadell, SA

En l’entorn actual per a les empreses és essencial poder fer els seus lliuraments en el menor termini possible i amb la màxima qualitat, per això des Trainsa posem a disposició dels nostres clients el nostre servei de missatgeria a Sabadell.

Servei urgent al seu abast

Sabem que aquells dels nostres clients que treballen amb altres empreses o directament amb consumidors finals volen que els seus enviaments arribin el més aviat possible a les mans del destinatari, i per poder fer-ho en Trainsa posem a la seva disposició una flota d’última generació i professionals de reconeguda competència .

Ens encarregarem que el seu paquet estigui en el seu destí en la data acordada. Amb el nostre servei urgent el temps ja mai més serà un problema.

Servei de qualitat

Tot i que el temps és primordial mai ha d’estar per sobre del servei. En Trainsa valorem tant el fer els lliuraments en el temps pactat com oferir un bon servei tant a l’emissor com al receptor de la mercaderia.

Per a això posem a la seva disposició a un equip humà capaç de resoldre tots els dubtes i atendre de forma eficient a les incidències que puguin sorgir.

Apostem per una constant innovació

i comptem amb les últimes tecnologies per oferir als nostres clients

el servei més complet i eficaç.

Per què triar com la seva empresa de missatgeria a Sabadell?

Ens avala una àmplia experiència en el sector en tots els àmbits del transport, del nacional a l’internacional, oferint diferents serveis entre els quals es troben la missatgeria i el grupatge.

La bona experiència dels clients que ja han confiat en nosaltres per als seus lliuraments ens avala. Comptem amb la infraestructura i els mitjans tècnics i humans necessaris per a garantir-li que els seus lliuraments a Sabadell es desenvoluparan sense cap tipus de problema ni incidència.

La nostra àmplia flota ens permet tenir major flexibilitat a l’hora de dur a terme cap article en curtes i mitjanes distàncies.

Tot això ens ha permès convertir-nos en una de les empreses de missatgeria a Sabadell de referència.

Servei personalitzat

Sabem que no totes les empreses tenen les mateixes necessitats i per això li oferim un servei flexible amb el qual ens ajustem a les seves necessitats en cada moment.

Tant se val si es tracta d’una gran empresa o d’un petit negoci, si vol enviar una quantitat gran de mercaderia o un únic paquet,  a Trainsa som capaços d’oferir la millor resposta a cada cas concret, contacta amb nosaltres a Trainsa som capaços d’oferir la millor resposta a cada cas concret, contacta amb nosaltres.

Trainsa

C/ Nadal, 45-47 – 08204 Sabadell

Teléfono: 93 723 85 20

E-mail: trainsa@trainsa.es

Tipsa sabadell

Pol. Ind. Can Roqueta II

C/ Can Mimó, 22 – 08202 Sabadell (Barcelona)

Teléfono: 93 159 59 00

E-mail: trainsa@trainsa.es

Control de SPAM

Acepto la Politica de Privacitat i la Politica de Cookies d'aquest lloc web.