SERVEIS TRANSPORT URGENT I MISSATGERIA

Transport urgent i missatgeria
Emmagatzematge i Picking

En Trainsa volem oferir als nostres clients un servei el més complet possible i per això a l’àrea de magatzematge i recollida treballem amb tot tipus de palets.

Des dels europeus de 0,80 x 1,20 m als americans d’1 x 1,20 m, i fins i tot treballem amb palets de mesures especials.

El nostre equip d’especialistes està a la seva disposició per oferir-li el servei més personalitzat possible en matèria de conservació i preparació de comandes, de manera que tots els seus productes siguin manipulats de la forma correcta.
En aquests moments disposem de magatzems col·laboradors, amb una gran capacitat d’emmagatzematge i, gràcies a la seva estructura i organització, es pot facilitar als nostres clients una fàcil gestió d’estoc, així com de la seva preparació.
Davant l’augment de la competència, els nostres clients volen oferir als seus un servei personalitzat i eficient, i per aconseguir-ho, poden comptar amb el nostre suport, afegint valor a la seva cadena de subministrament.
En Trainsa treballem cada dia per millorar els nostres serveis, aconseguint així que els nostres clients puguin millorar a la vegada el servei que ofereixen a tots i cada un dels seus clients.
Depenent del tipus de mercaderia, podem oferir una manipulació de la mateixa, que comprèn càrrega / descàrrega de palets complets i preparació de comandes incloent picking per caixes o consums d’unitats.
Logística i distribució Nacional i Internacional

En un entorn cada vegada més globalitzat i més competitiu, les empreses necessiten fer arribar els seus productes als seus clients abans que sigui possible, però sense renunciar per això a la qualitat en la tramesa.

En Trainsa estem en constant innovació per oferir serveis de logística i distribució nacional i internacional de la millor qualitat.

Contamos amb una ampla flota de vehicles que renovem freqüentment per incorporar les últimes novetats tecnològiques i ecològiques, ja que som conscients que la qualitat és un aspecte essencial quan es tracta de transport.
Els nostres vehicles es revisen periòdicament per garantir als nostres clients que els seus productes seran transportats en un vehicle segur, higienitzat, adequat a les necessitats de les mercaderies a transportar i amb una bona imatge.
Som conscients que la puntualitat en la entrega és un aspecte bàsic per als nostres clients, per això la puntualitat, l’eficàcia, la rapidesa en el servei, la informació i la capacitat de resposta són les nostres identitats.
Les ordres dels nostres clients, les processem automàticament, així com la realització i preparació per radiofreqüència de la comanda / picking.

Transports urgents

Les tendències de consum han canviat molt en els últims anys i especialment des que el comerç electrònic s’ha convertit en un mitjà habitual per comprar.

Els clients volen simplificar els seus compres i poder fer-los des de qualsevol lloc, però no volen esperar massa per rebre els productes que han adquirit.

En aquest entorn, els transports urgents són ara més importants que mai. No fer la entrega d’un producte a temps pot suposar la pèrdua d’un client, i en un entorn tan competitiu com el que és actual és una cosa que no es pot permetre.
En Trainsa estem especialitzats en transport urgent, fent lliures porta a porta tant a nivell nacional com a nivell internacional.
Gràcies a la nostra moderna flota de vehicles equipats amb les últimes tecnologies, som capaços de garantir als nostres clients que els seus productes estaran en mans dels seus destinataris el més ràpid possible i sempre dins del marge de lliurament marcat.

Servei de grupatge

Les petites i mitjanes empreses suposen la major part del teixit empresarial, però per a competir en condicions d’igualtat amb les grans marques, poden arribar a ser molt difícils, especialment si s’han d’invertir en activitats amb un elevat cost com passa amb el transport.

A través del servei de Grupaje de Trainsa, oferim una alternativa a totes aquelles empreses per a les quals no és viable contractar un servei de transport més personalitzat, per no tenir tanta mercaderia per a enviar com per ser rendible.
Amb aquesta opció, les quantitats petites de mercaderies s’incorporen als nostres camions juntament amb les mercaderies d’altres clients. La gran avantatge que aconsegueix el client és que només s’ha de pagar pel lloc que ocupen els seus productes i, a més, aconsegueix que el enviament arribi a la seva destinació en el termini previst.
El servei de grupaje permet que les pimes redueixin al màxim els seus costos logístics sense tenir que renunciar a un servei eficient, ràpid i de qualitat.

Repartiments, rutes i recollides

A Trainsa disposem d’un Software ERP, en qual ens facilita la gestió d’enllaç de dades, segons necessitat dels nostres clients.