TRANSPORT URGENT

Transportes Inmediatos Sabadell, SA

En Trainsa som conscients que en món dels negocis avui més que mai el temps és diners, per això oferim als nostres clients un servei de transport urgent amb el qual tenen la garantia que les seves mercaderies estaran en el seu destí el més aviat possible .

La forma de relacionar-se entre clients, proveïdors i consumidor final està canviant. Les noves tecnologies permeten una comunicació instantània i això ha intensificat les vendes en línia.

Les estadístiques demostren que la data d’entrega és una de les raons que més influeixen en la decisió de compra en línia, de manera que les empreses que venen els seus productes en línia necessiten més que mai d’un servei logístic de transport urgent que sigui capaç d’aconseguir que l’article adquirit estigui en mans del seu destinatari final a la major brevetat.

Sabem que hi ha situacions en què el lliurament immediat és vital i per això posem a disposició dels nostres clients un servei de transport urgent de qualitat, capaç de complir amb la major eficiència possible amb l’horari previst per al lliurament.

Però en cap cas un servei express implica menys qualitat. Millorem cada dia per aplicar els més alts estàndards de qualitat en tots els serveis que prestem, inclòs per descomptat el de transport urgent.

Rapidesa, qualitat, seguretat i flexibilitat són els valors fonamentals de la nostra empresa.

 

A més, sabem que per als clients és fonamental saber en quin punt exacte es troba la mercaderia, si hi ha hagut alguna incidència o si arribarà al seu destí en l’horari previst,

 

per això una de les nostres fortaleses és que mantenim una estreta comunicació amb els nostres clients, fent de la transparència un altre dels nostres valors.

Volem arribar on altres no han pogut fer-ho i per això oferim serveis de transport tant a nivell internacional com internacional, i com a més de la satisfacció dels nostres clients ens preocupa el medi ambient, vam renovar de forma periòdica la nostra flota per incorporar a la mateixa camions que incorporin les últimes tecnologies per a la conducció. Millorant amb això l’ergonomia dels professionals que treballen amb nosaltres, reduint les emissions contaminants emeses a l’atmosfera i alhora garantint que la càrrega és transportada en les millors condicions de seguretat.

Des de Trainsa posem a la seva disposició una àmplia varietat de serveis, si vol obtenir més informació sobre qualsevol d’ells no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Trainsa

C/ Nadal, 45-47 – 08204 Sabadell

Telèfon: 93 723 85 20

E-mail: trainsa@trainsa.es

Tipsa sabadell

Pol. Ind. Can Roqueta II

C/ Can Mimó, 22 – 08202 Sabadell (Barcelona)

Telèfon: 93 159 59 00

E-mail: trainsa@trainsa.es

Control de SPAM

Acepto la Politica de Privacitat i la Politica de Cookies d'aquest lloc web.